Om Corona

info-till-bord-1.jpg

Important information for international visitors!

 What is COVID-19 & How to Act!

 

VIKTIGT INFORMATION! Vi måste hjälpas åt för att klara av detta. Vänligen respektera våra regler och personalens rekommendationer för just vårt kafé!

 

Våra riktlinjer för att minska risken för smittspridning:

Stanna hemma om du visar symptom på förkylning eller annan sjukdom.
Gå inte närmare varandra än 2 meter. 
Vid trängsel i byggnader vänta på din tur utanför.

Vid trängsel längs gångstråken välj en annan stig. 
Undvik eller minimerar fysisk kontakt i så stor utsträckning som möjligt. 
Tvätta händerna ofta och noga.
Följ instruktioner från vår personal.


Ni som har besökt oss vet att våra lokaler är trånga. Det kommer att krävas stor flexibilitet för att undvika trängsel soliga dagar! Vi kommer att behöva er hjälp för att kunna fortsätta att hålla öppet. Det kommer att krävas tålamod av både besökare och personal för att hantera eventuella köer till caféer och butik. Tack vare hjälp och förståelse kommer vi att kunna upprätthålla social distansering kring cafébord och längs stigarna  kulturreservatet samt i våra trädgårdar.


Guidningar.

Våra guidningar sker utomhus och vi håller avstånd till varandra.

Vi har ett begränsat antal platser ca 15 stycken per guidetillfälle, under fliken " aktiviteter" finns datum och tider för sommarens guidningar samt  på Fb. Eller kontakta oss , är ni ett sällskap försöker vi hitta en tid som passar er!

 

Linné lär er bockar och niga!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.