KRAVVi är KRAV-certifierade med minst 15 produkter som är helt utbytta till godkända livsmedel och jobbar för övrigt med så många KRAV-märkta och ekologiska produkter vi kan i vårt dagliga arbete. Vår egen köksträdgård förser oss också med en hel del sallad, örter, blommor och bär som vi dagligen använder till garnering och rätter.

 

I köket gillar vi att vara kreativa och detta gör att vår lunchbuffé konstant förnyas och rätter kan tillkomma. Så även under den dagliga buffén kan nya rätter växa fram och förse er med nya smakupplevelser.

Vi gillar att jobba lokalt och är glada att få tag i grönsaker från Peter och Sofia som driver Skoglunds trädgård och bigårdar samt nötköttskorv från Stefan på Höö Gård.

 

Om ni gillar vår mat och hur vi jobbar (eller vill komma med annan feedback) så tar vi gladeligen emot detta både till serveringspersonal och till köket.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.